. . .

Program Cuti Sekolah AMPAC 2020

Pilihan ibu bapa penyayang untuk anak-anak tersayang sejak 2007

Program Kami

Detik cuti sekolah boleh saja menjadi saat anak-anak membuang masa. Tiada aktiviti yang merangsang jiwa dan membina minda. Hanya gajet, games dan tidur. Namun kami yakin, anda adalah ibu bapa yang sayangkan anak mereka dan mahukan yang terbaik untuk mereka. Betul?

 

Bagi memenuhi keperluan ibu bapa dan anak-anak  masa kini, kami menawarkan tiga program utama dengan ciri-ciri unik tersendiri. Anda boleh memilih jenis program yang sesuai untuk anak anda sama ada indoor atau outdoor. Bermalam atau tidak bermalam.

Superstar Ummah

Program yang diadun khas untuk kanak-kanak berusia 7-12 tahun bagi menyeimbangkan kecemerlangan mereka di dalam dan di luar kelas. The making of da'i cilik bermula! (tidak bermalam)

BANGI | K.LUMPUR | BERTAM | SG DUA P.PINANG | KULIM | SG PETANI

Superhero Ummah

Modul ini diolah khusus untuk remaja berumur 13-17 tahun bagi mempersiapkan mereka menjadi aset ummah yang hebat dunia akhirat. Yakin, bijak dan matang. (tidak bermalam)

BANGI | K.LUMPUR | BERTAM

Kem Laksamana

Ini perkhemahan istimewa untuk membawa potensi kanak-kanak dan remaja ke tahap yang lebih luar biasa! InsyaAllah! Direka khas untuk 10-17 tahun. (3 hari 2 malam)

BERANANG

Statistik Kami

Alhamdulillah, perjuangan kami dalam membangunkan potensi ummah kini semakin melebar dan membesar. InsyaAllah, 2019 ini bakal menjadi satu lagi lonjakan untuk memantapkan generasi muda hari ini.

0
Tahun
0
Alumni Peserta
0
Lokasi
0
Penyertaan

Pasukan Kami

InsyaAllah, anak-anak anda akan bersama dengan mereka yang baik-baik, berpengalaman dan berkemahiran dalam mendidik kanak-kanak dan remaja menjadi lebih cemerlang!

AMPACOACHES

Barisan jurulatih AMPAC adalah tenaga pengajar yang terlatih dan berpengalaman dalam mencungkil dan mengasah bakat kanak-kanak dan remaja. Mereka juga sangat friendly dengan para peserta dan menjiwai hidup mereka.

Tn Hj Badrul Sani

Lebih mesra dikenali sebagai Abg Badr. Beliau merupakan Master Trainer dan Pengasas Bersama untuk Akademi AMPAC. Selain menjadi penulis, selebriti TV dan penceramah antarabangsa, Abg Badr juga merupakan Ketua Jurulatih untuk pasukan AMPACoaches.

Train & Enjoy

Walau dari pelbagai latar belakang pendidikan, AMPACoaches berkongsi matlamat dan semangat yang sama. Iaitu memperkasakan ummah demi masa depan gemilang di dunia dan akhirat. InsyaAllah!

Jadual Program

Masa untuk memilih lokasi dan tarikh yang sesuai untuk anak anda!

SELANGOR (BANGI)

16 – 19 MAC 2020
23 – 26 NOV 2020
31 NOV – 3 DIS 2020
14 – 17 DIS 2020

KL (WANGSA MAJU)Akan dimaklumkan
P.PINANG (BERTAM)

Akan dimaklumkan

P.PINANG (SG DUA, USM)Akan dimaklumkan
KEDAH (KULIM)
KEDAH (SG PETANI)
Akan dimaklumkan
Akan dimaklumkan
SELANGOR (BANGI)

16 – 19 MAC 2020
23 – 26 NOV 2020
31 NOV – 3 DIS 2020
14 – 17 DIS 2020

KL (WANGSA MAJU)Akan dimaklumkan
P.PINANG (BERTAM)

Akan dimaklumkan

  
  
KEM ECO MILLENIUM BERANANG 29 Nov – 1 Dis 2020
 KEM ECO MILLENIUM BERANANG  6 – 8 Dis 2020
 KEM ECO MILLENIUM BERANANG  20 – 22 Dis 2020

Bersedia Untuk Bersama Kami?

Jom kita mulakan pengembaraan cuti sekolah ini! Sila pilih lokasi dan jenis program ye.
Superstar Ummah untuk kanak-kanak. Superhero untuk remaja.
Kem Laksamana untuk kanak-kanak (10 tahun) dan remaja ye.

×
×

Basket